Healthy Girls with Healthy Habits

петък, 28 юни 2019 г.

SVR creme SPH50

Здравейте,дами!

В днешната тема ще говорим за слънцезащитата и защо е толкова важно да се предпазим от слънцето.

Напоследък времето е доста сърдито и може би повечето от нас все още не са на лятна вълна,за да мислят как да се предпазят от слънчевите лъчи.Това,обаче,никак не е за подценяване.Много скоро ще сме на плажа,за да хващаме тен.

Първото,което трябва да знаем е,независимо от сезона,трябва да се предпазваме от слънчевите лъчи.Много хора се заблуждават,че липсата на слънце означава и липса на УВ лъчи,това не е съвсем така.Лъчите са по-слаби,но всички рискове от последиците са налице.

Защо е важна слънцезащитата?

Факт е,че се нуждаем от витамин D,а можем да си го набавим от слънцето.Това,обаче,не означава да излагаме здравето си на рикс.

Всички искаме млада,сияйна и здрава кожа.Слънцезащитните кремове защитават кожата от появата на дълбоки бръчки и фини линии.

Слънцето изсушава кожата!С помощта на правилния слънцезащитен крем,ще редуцирате изсушаването и ще защити основните протеини на кожата.

Не забравяйте и за здравето,а именно,че слънцезащитните кремове предпазват от рак на кожата.

Това,което трябва да знаем за слънцезащитните кремове:

UV лъчите са тези,които предизвикват изгаряния.
SPR номера е това,което се отнася за нивото на защита.Той ни показва,колко време може да стоим под UV лъчи.Използвайки защита с висок фактор,не ни гарантира,че ще бъдем защитени през целия ден.Ако сме изложени на слънце повече време,трябва да подновим своята слънцезащита.


Сега да поговорим,за млякото за тяло,което открих скоро,а именно SVR crème SPH50 от серията SUN SECURE.



SVR crème  е хидратиращо мляко за чувствителна или нетолерантна към слънцето кожа.Предпазва кожата от всички доказано вредни слънчеви лъчи.

Текстурата на кремчето е доста добра.Мека е,бързо се абсорбира,не оставя следи след нанасяне.Използвам като първо сипвам в ръката и след това нанасям по тялото,защото е по-течен.Като плюс за мен ще добавя,че има страхотен аромат,не е мазен и не лепне.





Дано съм била полезна!
Бъдете здрави и красиви!

Последвайте ме и в инстаграм:  Healthy&BeautyGirls

Няма коментари:

Публикуване на коментар