Healthy Girls with Healthy Habits

петък, 5 юли 2019 г.

After Sun Cosmetics

Здравейте,прекрасни!

В последните няколко статии си говорихме за слънцезащитата,защо е важно да предпазим кожата си.Днес ще засегнем темата за грижа за кожата след слънце.

Грижата за кожата след слънце е също толкова важно,колкото и тази за слънцезащита.Тук е момента да споменем и за така наречената "афтър сън козметика"

Защо да се грижим за кожата си след излагане на слънце?

Грижата за кожата след слънце има за цел да хидратират,подхранят и охладят тялото ни.След излагане на слънце тялото ни е изгубило около 30% от естествената си влага.(Може да е под формата на гел,спрей,балсам,олио или крем)Продуктите за след слънце или Афтър сън козметиката съдържат успокояващи растителни екстракти и витамини,които ще ни помогнат по-бързо тялото ни да регенерира клетките.

Как да сме сигурни,че полагаме правилната грижа за кожата?

Да не забравяме 2 основни правила:

→ Подбирайте продукти според типа кожа

→ Винаги нансяйте афтър сън продукт след излагане на слънце,без значение дали има видими следи.

А това е продуктът,който аз използвам в последните няколко години:



Алое вера гел 96% на Krauterhof

Алоето съдържа регенериращи вещества,минирали,основни аминокиселини,ензими и витамини.Регулира баланса на влага в кожата.

Това чудо е под формата на гел в опаковка от 100мл,но изключително икономичен продукт.Цената му е около 3-4 лв.Използвам го всеки път след излагане на слънце.Нанасям върху чиста и суха кожа.Гелът успокоява кожата и охлажда кожата ми след слънчевите бани.Иключително доволна съм и горещо препоръчвам!

Дано съм била полезна!

Бъдете здрави и красиви!

Последвайте ме и в инстаграм:  Healthy&BeautyGirls


Няма коментари:

Публикуване на коментар